ΜΟJO-ΑΘΗΝΑ

Mojo         


του Τζεζ Μπάτεργουερθ
    μαύρη κωμωδία      

ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΤΑ-ΑΘΗΝΑ

www.porta-theatre.gr

πρεμιέρα στις 28 Φεβρουαρίου 2015


ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη 20.00, Σάββατο 21.15, Κυριακή 22.00ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 
 Κανονικό 15 ευρώ Φοιτητικό, ομαδικό, ανέργων, άνω των 65: 10 ευρώ
Κάθε Τετάρτη Γενική είσοδος 10 ευρώ
 
Οι διάλογοι της παράστασης περιέχουν πολύ σκληρή γλώσσα (μπινελίκια).


 

Ο Σίλβερ Τζώνυ είναι ένας ανερχόμενος σταρ της τοπικής Ροκ-εντ-Ρόλ σκηνής στο Σόχο του Λονδίνου το 1958. Τίποτε δεν δείχνει να ανακόπτει την άνοδό του εκτός από τον Έζρα, τον μάνατζέρ του και ιδιοκτήτη του Ατλάντικ-Κλαμπ, όπου εμφανίζεται. O Eζρα δεν θα παραδώσει εύκολα το «αστέρι» του στον Σαμ Ρος, τον αδίστακτο μεγαλοεπιχειρηματία της «νύχτας» που διεκδικεί συστηματικά τον Σίλβερ Τζώνυ, επαγγελματικά και όχι μόνο. Κάποια στιγμή, όμως, ο Έζρα βρίσκεται τεμαχισμένος σε δύο κομμάτια και πεταμένος σε σκουπιδοτενεκέδες έξω από το κλαμπ του, ενώ ο Σίλβερ Τζώνυ αγνοείται. Τα «πρωτοπαλίκαρα» του Εζρα βρίσκονται εγκλωβισμένα στο Ατλάντικ Κλάμπ, περιμένοντας με αγωνία την έλευση του Σαμ Ρος. Ολα δείχνουν ότι πλέον κάνει «παιχνίδι» μόνος του.
 
Παίζουν Ηλίας Μουλάς, Αργύρης Ξάφης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Αλέξης Φουσέκης, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Γιώργος Χρυσοστόμου.
 
Δωρεάν μετακίνηση με Uber για τους θεατές του Θεάτρου Πόρτα.Με τον κωδικό προσφοράς PORTATHEATRE η πρώτη διαδρομή με Uber, αξίας έως 20 είναι δωρεάν. Κατεβάστε την εφαρμογή Uber από το www.uber.com, κάντε εγγραφή σε 1ʼ, εισάγετε τον κωδικό προσφοράς PORTATHEATRE, καλέστε ταξί με το πάτημα ενός κουμπιού και η πρώτη σας διαδρομή με Uber είναι δωρεάν (έως 20).
 
Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 28 Φεβρουαρίου 2015 στο Θέατρο Πόρτα.
Οι διάλογοι της παράστασης περιέχουν πολύ σκληρή γλώσσα (μπινελίκια).

Μετάφραση–Σκηνοθεσία
Θωμάς Μοσχόπουλος'
Σκηνικά Ευαγγελία Θεριανού
Κοστούμια Κλαίρ Μπρέσγουελ
Φωτισμοί Σοφία Αλεξιάδου
Βοηθός Σκηνοθέτης Άννα Μιχελή