ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟΨΕ - RADIO CITY

17,18,19 ΜΑΡΤΙΟΥ
 
 
• Γενική είσοδος : 20€ • Εξώστης : 14€ •Συνταξιούχοι άνω των 65 : 14€
•Πολύτεκνοι-Φοιτητές-Άνεργοι : 14€•Α.Μ.Ε.Α-Παιδικά(ως 12 χρονών) 14€
- Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 – ώρα 21:00
- Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 - ώρα 18:00 & 21:00
- Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 – ώρα 19:30


 
 
 
Διασκευή-σκηνοθεσία Θανάσης Παπαθανασίου-Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: ‘Εβελυν Σιούπη
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥn
Κάτια Δανδουλάκη
Θάνος Καληώρας
Κοσμάς Ζαχάρωφ
Μαρία Κανελλοπούλου
Ελένη Κρίτα
Συνεργάζεται ο Χάρης Ρώμας
 
Το έργο εiναι μια αστυνομικh κωμωδiα του Ρομπέρ Τομa, που διασκεyασαν και σκηνοθετοyν ο Θ.Παπαθανασίου και ο Μ. Ρeππας και που διαδραματiζεται στα μeσα της δεκαετiας του 50 σε ένα ορεινo θeρετρο στην Γαλλiα.
H Κατρiν (Κaτια Δανδουλaκη) δηλώvει στην αστυνομiα την εξαφaνιση του άντρα της. Μετa aπο τρεις μeρες απουσiας του συζυγου έρχεται στο σπίιι της ο αστυνομικος επιθεωρητησ (Κοσμάα Ζαχαρωφ) να της ανακοινωσει ότι οι έρευνές του απεβησαν άκαρπες. Και τοτε ξαφνικά έρχεται στο σπιτι ο εξαφανισμένος συζυγος (Θανος Καληωρας). Αλλα η Κατρίν δεν τον αναγνωριζει.
Της ειναι τελειως άγνωστος. Αντιθετα ο συζυγος σοκαρεται απο την αντιδραση της και φωναζει την ιδιοκτητρια του σπιτιούυ(Ελενη Κριτα) η οποια τον αναγνωριζει. Ο γριφος περιπλεκεται διαρκως όταν εμφανιζεται ένας εκκεντρικος πελατης του συζυγου (Χαρης Ρωμας) και μια ιδιορρυθμη ρουμανα νοσοκόμα (Μαρια Κανελλοπουλου) σε ένα αστυνομικο μυστηριο που δεν ξεδιαλυνεται παρα μονο την τελευταια στιγμη του έργου με ένα φιναλε που αποκλείιται να μαντεψει και ο πιο έμπειρος θεατης αστυνομικων έργων.
Το ασυγκρατητο γελιο, οι αλλεπαλληλες ανατροπες, το θριλερ που εναλλασσεται αστραπιαια με την κωμωδια είναι τα κυρια στοιχείι της επιτυχιας της παράατασης «αινιγμα». Η λύυη του αινιγματος αποκαλυπτεται το τελευταίο δευτερολεπτο.
ΩΡΕΣ ΤΑΜΕΙΟΥ 10.30-13.30 ΚΑΙ 17.30-21.00