THEATROLOGA KAI ALLA : Συνέντευξη-Ελένη Πύρρου Bookmark and Share

25.3.23

Συνέντευξη-Ελένη Πύρρου

Η γλυκύτατη κ.Ελένη Πύρρου, που πρωταγωνιστεί αυτή το διάστημα στο "Κλουβί με τις τρελλές" μας μίλησε για τη ζωή της, τις σπουδές της και το ρόλο της, όπως και για τη διάσημη γιαγιά της, κ. Ελένη Προκοπίου.


Ελένη Πύρρου


-Κατ' αρχάς, πείτε μου κάποια πράγματα για τον ρόλο σας στην παράσταση «Το κλουβί με τις τρελλές».

Υποδύομαι την Αντρεά,ένα καταπιεσμένο κορίτσι, το οποίο η αγάπη το οδηγεί στην επανάσταση για να αντισταθεί στους αυταρχικούς γονείς της. Είναι βαθιά ερωτευμένη με τον Λοράν ο οποίος προέρχεται από μία εκ διαμέτρου αντίθετα πολιτιστικά οικογένεια από την δική της.

-Θέλατε πάντα να γίνετε ηθοποιός; Τί σας οδήγησε σε αυτό το δρόμο;

Μέχρι να αποφασίσω με τι θα ασχοληθώ πέρασα από πολλά στάδια. Είχα ποικίλες επιρροές από το οικογενειακό μου περιβάλλον και από το σχολείο και σταδιακά κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με το θέατρο. Είμαι σίγουρη πως είναι ο μόνος επαγγελματικός δρόμος τον οποίο δεν θα κουραστώ να ακολουθήσω.

-Ποιό είναι το αγαπημένο σας είδος στο θέατρο; Κωμωδία, δράμα, τί προτιμάτε;

Έχω προτίμηση στην κωμωδία, την οποία θεωρώ δύσκολη ερμηνευτικά και το musical, καθώς ασχολούμαι επαγγελματικά και με τη μουσική. Είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός.

-Θέλατε πάντα να γίνετε ηθοποιός ή έχετε και άλλα όνειρα; Για παράδειγμα, διάβασα κάπου ότι είστε φοιτήτρια. Τί σπουδάζετε; 

 Είμαι απόφοιτη ρωσικής φιλολογίας,καθώς δείχνω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την γλώσσα και την κουλτούρα τους αλλά δεν είναι προτεραιότητα μου.


Ελένη Προκοπίου 

- Αναπόφευκτα, η συζήτηση θα έρθει και στη διάσημη και αξιαγάπητη γιαγιά σας, την κ. Ελένη Προκοπίου. Ποια ταινία της αγαπάτε πιο πολύ και σε τί θα θέλατε όσο γίνεται περισσότερο να της μοιάσετε;

Αγαπημένη μου ταινία της είναι το "Ραντέβου στον αέρα!" Η γιαγία μου φημίζεται για την υπομονή και το "ζέν" της. Είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα της που θα ήθελα να έχω.

-Τί ζώδιο είστε;

Είμαι Ζυγός με ωροσκόπο Αιγοκέρο.

-Έχετε νέα επαγγελματικά σχέδια για το Καλοκαίρι; Θέατρο, τηλεόραση;

Γίνονται κάποιες συζητήσεις αλλά δεν έχει τελεσιδικήσει τίποτα.

-Πώς σας φαίνεται η Θεσσαλονίκη; Έχετε ξανάρθει;

Πρώτη φορα και σίγουρα όχι τελευταία.

Η κ.Ελένη Πύρρου θα βρίσκεται μέχρι και τις 26/3 στο θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη με το έργο "Το κλουβί με τις τρελλές". Σπεύσατε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

--------------------------ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ


Αγοράστε έργα τέχνης