THEATROLOGA KAI ALLA : ΠΡΕΜΙΕΡΑ: "ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΟΣ ΓΕΛΟΙΟΥ" ΜΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΚΙΝΔΥΝΗ Bookmark and Share

10.10.17

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: "ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΟΣ ΓΕΛΟΙΟΥ" ΜΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΚΙΝΔΥΝΗ

21-10-17


Οι κριτικές κοινού για την παράσταση

Εξαιρετική παράσταση πραγματικά! Μια ερμηνεία υπέρ-αξιόλογη από τον Θωμά Κινδύνη που μας συγκίνησε....μας συγκλόνισε τολμώ να πω με την αλήθεια του....την αλήθεια ενός "γελοίου" την αλήθεια για την ζωή, για τους άλλους ανθρώπους, για τις σχέσεις,....ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για την ουσία της ζωής! Αξίζει να την δει κανείς - κι αν μου επιτρέπεται η προτροπή - κυρίως οι νέοι άνθρωποι - για να μην ....χαθεί το όνειρο!........

Από τις παραστάσεις που αληθινά δε γίνεται να αφήσουν ασυγκίνητο κανένα θεατή! Ο Θωμάς Κινδύνης σε ένα ρόλο «ενσάρκωση», μας οδήγησε βήμα - βήμα με ένα αριστοτεχνικό τρόπο στην κατανόηση του κόσμου, μέσα από την αυτογνωσία, τις προσωπικές επιλογές κι ευθύνες. Με το «Όνειρο ενός Γελοίου», αγγίξαμε τον ψυχισμό μας, συγκινηθήκαμε και άνθισε μέσα μας η ελπίδα, τα όνειρα, ο ρομαντισμός, η αληθινή αγάπη προς τον συνάνθρωπο και τον εαυτό μας και η ευγνωμοσύνη για αυτό το όμορφο δώρο που λέγεται ζωή. Κυρίαρχο στοιχείο της παράστασης, εκείνο το φως του ηθοποιού που ακτινοβολεί μηνύματα αλήθειας σε μια εποχή που η κοινωνία μας τα έχει τόσο μεγάλη ανάγκη, καθώς και η υπέροχη σκηνοθετική ματιά της Άννας Τζίμα! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως η παράσταση προτάθηκε ως υποψήφια από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, για το βραβείο του καλύτερου θεατρικού μονόπρακτου για το 2017!

Μια παράσταση που καθηλώνει! Μια ερμηνεία που συγκλονίζει! Ένα μαγευτικό ταξίδι για σκεπτόμενους ανθρώπους με βαθείς προβληματισμούς, μεγαλειώδη μηνύματα και ελπιδοφόρο τέλος. Θερμά συγχαρητήρια στον εξαίρετο ερμηνευτή κ. Κινδύνη και τους λοιπούς συντελεστές. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Αυτή η παράσταση με μάγεψε ο κ. Κινδύνης είναι ένας σπάνιος ηθοποιός είναι αυτό που ονειρευόμουν από πάντα ότι είναι ένας ηθοποιός, δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω, το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα συναισθήματα και όλα όσα βίωσα στην παράσταση. Η σκηνοθεσία ανέδειξε το κείμενο, ήταν έξυπνη χωρίς όμως υπερβολές,σε ταξίδευε χωρίς να χάνεις όμως την ουσία. Όλα ήταν προσεγμένα η μουσική, οι προβολές. Μην χάσετε αυτήν την παράσταση, δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να βλέπουμε τέτοιες ερμηνείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

--------------------------ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ


Αγοράστε έργα τέχνης