Άνοιξε η υποβολή προτάσεων για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019

                                    

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στο πλαίσιο του καλλιτεχνικού προγράμματος του 2019, προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για το Ηρώδειο, την Πειραιώς 260 και το Άνοιγμα στην Πόλη (1/5 έως 1/9) και για την Επίδαυρο και τη Μικρή Επίδαυρο (1/5 έως 30/7). Η υποβολή γίνεται υποχρεωτικά με την αίτηση που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Φεστιβάλ από 1η Μαΐου.
 
Οι προτεινόμενες παραγωγές θα πρέπει να μην έχουν παρουσιαστεί στην Αθήνα και οι καλλιτέχνες που θα υποβάλουν προτάσεις δεν πρέπει να έχουν παρουσιάσει δουλειά στο Φεστιβάλ το 2018.
Κάθε πρόταση θα πρέπει να αφορά σε μία από τρεις κατηγορίες: α) Παραστάσεις θεάτρου, χορού, μουσικής για το Ηρώδειο ή την Πειραιώς 260 β) Παραστάσεις θεάτρου, χορού, μουσικής για την Επίδαυρο (Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου ή Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου) γ) Παραστάσεις, δρώμενα, εγκαταστάσεις για το «Άνοιγμα στην πόλη». Το πρόγραμμα θα καταρτιστεί τόσο με αναθέσεις έργων όσο και με τις προτάσεις που θα κατατεθούν στο πλαίσιο της πρόσκλησης.
 Θα εκτιμηθεί αν οι ενδιαφερόμενοι έχουν προχωρήσει σε περαιτέρω κινήσεις για την εξασφάλιση της μελλοντικής πορείας των παραστάσεων εκτός του Φεστιβάλ όπως και αν έχουν αναζητήσει οικονομικούς πόρους και από πηγές εκτός του Ε.Φ.

Οι προτάσεις για τον Πειραιά πρέπει να απευθύνονται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (artisticdirector@dithepi.gr).
Για περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή των αιτήσεων επισκεφτείτε http://greekfestival.gr και για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία προτάσεων αποκλειστικά στο e-mail: tzathas@greekfestival.gr  με θέμα Υποβολή Προτάσεων: Ερώτηση επί της διαδικασίας.