THEATROLOGA KAI ALLA : ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ και τα Βραβεία της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών & Μουσικών Κριτικών, για τη σεζόν 2013- 2014 Bookmark and Share

8.12.14

ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ και τα Βραβεία της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών & Μουσικών Κριτικών, για τη σεζόν 2013- 2014


http://go.naft.gr/2lWqDS








Βραβείο δραματουργίας Ελληνικού Έργου: Γιάννης Καλαβριανός για το έργο «Γιοι και Κόρες, μία παράσταση για την αναζήτηση της ευτυχίας» που πρωτοπαρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών 2012, σε σκηνοθεσία του ίδιου.

 

Στα βραβεία Κριτικών Θεάτρου και Χορού.

Τιμητική διάκριση διεθνούς θεατρικού ρεπερτορίου: Χρυσούλα Διαβάτη και τη Θάλεια Ματίκα για το κυριολεκτικό ρεσιτάλ υποκριτικής στους ρόλους της ηλικιωμένης και της νεαρής γυναίκας, αντιστοίχως, που παρέδωσαν στο έργο «Δύο γυναίκες χορεύουν» του Ζουζέπ Μαρία Μπενέτ Ζουρνέτ.

 


Μεγάλο βραβείο Θεάτρου: Κώστας Γαλανάκης, για το ρόλο «Κραπ» στον μονόλογο «Εκείνη τη φορά… Η τελευταία μαγνητοταινία του Κραπ» του Σάμιουελ Μπέκετ στο Θέατρο Ροές, σε σκηνοθεσία Νίκου Πασχίδη».

 

τιμητική διάκριση: Ιωσήφ Βιβιλάκη για τη μελέτη «Το κήρυγμα ως performance. Εκκλησιαστική ρητορική και θεατρική τέχνη μετά το Βυζάντιο» (εκδόσεις Αρμός, 2013)

Βραβείο ερμηνείας στην κατηγορία Αρχαίο Δράμα: Σάκης Ρουβάς. Ρόλος: Διόνυσος (Βάκχες του Ευριπίδη)


Δεν υπάρχουν σχόλια :

--------------------------ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ


Αγοράστε έργα τέχνης